Koncert Charytatywny „Zbieramy na busa”

24 listopada 2017

Na Grudziądzkiej „Marinie” odbył się Koncert Charytatywny „Zbieramy na busa”.
Koncert to kolejny etap zbiórki środków pieniężnych na zakup nowego Busa dla naszego WTZ. Podczas Koncertu wystąpili: Orkiestra Dęta Pana Krzysztofa Borowca, Zuzanna Skowron z zespołem oraz zespół „Doris Band”, ponadto w czasie trwania koncertu można było nabyć prace ofiarowane przez darczyńców, a zachęcali do tego: Pani Barbara Bąk oraz Pan Bolesław Biernacki.
Oprócz tego Pani Renata Wiśniewska (dietetyk) udzielała porad odnośnie zdrowego stylu życia, zachęcając do nabycia zdrowych słodkości, przygotowanych przez Panią Elę i Panią Ewę.
Prowadzącym imprezę był nasz uczestnik, Marcin Kokoszyński, a „rzecznikiem prasowym koncertu” była Anna Borkowska, natomiast Łukasz Angowski wraz z Panią Teresą Biernacką czuwali nad bezpieczeństwem uczestników imprezy.
Podczas koncertu przedstawiciel firmy J. A. W. Łącz Przetwórstwo Roślin Oleistych-Nasiennictwo Sp. z o.o. – Mateusz Łącz – promował produkty firmy.
Dochód z koncertu został przeznaczony na dofinansowanie zakupu nowego Busa.